2021-05-07 10:42:46• hírek • Fizetett tartalom

Készítse fel autóját a nyári utazásokra, látogasson el a Helberthez!

Az egyre kedvezőbb járványügyi mutatóknak köszönhetően úgy tűnik, sok szigorításon lazítani fognak az elkövetkező hónapok során. A nyári periódusban pedig sokan ülnek majd autóba, indulnak majd el kirándulni, akár a vízpartra, akár a hegyek vagy dombok közé.

Éppen ezért nem árt, ha a nyári dömping előtt magunk is átnézetjük autóinkat, elkerülve, hogy éppen a semmi közepén vagy egy meredek szerpentinen hagyjon miket cserben a családi masina.

Ha még nem tudja melyik szervizben vigye el kocsiját, nekünk van egy tuti tippünk: a Helbert Kft-hez. A lassan 30 éves tapasztalattal rendelkező autószervíz munkatársai a vulkanizáláson kívül bármilyen autójavítási és karbantartási munkát elvégeznek, a mechanikától, a bádogos munkán át egészen az autófestésig, méghozzá magas minőségben.

Éppen ezért ne habozzon, kérjen időpontot a cég Aurel Vlaicu utca 151. szám alatti szervízébe, ahol biztos lehet benne, jó kezekben lesz az autó.



Ha úgy érzi, valami nem stimmel, vagy csak kigyúlt egy égő a műszerfalon, ami eddig nem világított, kérjen számítógépes diagnosztikát. Félre húz a kormány? Jegyeztessen elő elektronikus futószögállításra. Nehezen indul a kocsi reggelente? Baj lehet az akkuval. A Helbertnél azt is lemérik önnek. De legyen szó a fékek állaptáról, a felfüggesztésről, egy egyszerű olajcseréről, bármilyen kotyogásról, vagy kopácsoló hangról, jöjjön el, és kérje bizalommal a Helbert szerelőinek segítségét.

Ugyanakkor, ha megtörtént a baj, és balesetet szenvedett autója, hozza el állapotfelmérésre a Helbert szakszervízébe, hiszen a cég számos biztosítóval is együttműködik, így a kár felmérése után a tulajdonképpeni munkát is lehető legrövidebb időn belül elvégzik a szerviz legügyesebb szakemberei. Szerelés, bádogosmunka, tökéletes festés, és az autója újra a régi.



De ha csak a kötelező műszaki vizsgára készül, és szeretné, ha majd mindent rendben találnának, akkor is a Helbert a legjobb megoldás. Kérjen általános műszaki szemrevételezést, hogy autója könnyedén vegye az akadályt.

A vállalat hétfőtől péntekig, 8-tól 17 óráig várja ügyfeleit, az Aurel Vlaicu utca 151. szám alatt, az udvarban. Időpontot kérni pedig a 0743 088143-as telefonszámon lehet.

Hívja a Helbertet bizalommal!





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: